Scoala Videochat Iasi Scoala Videochat Iasi Scoala Videochat Iasi

Videochat De Acasa

Nume Telefon Email
Mini studio

Mini studio

In spiritul aceluiasi concept, Videochat de Acasa, daca tu si o prietena sau doua v-ati gandit ca ar fi o idee buna sa va asociati, sau lucrand intr-un studio ati avut sau aveti sentimentul ca puteti face singure lucrurile mai bine, Scoala de Videochat Iasi va poate ajuta cu know how si informatii pentru pune pe picioare un mini studio care sa fie al vostru si sa va ocupati personal de el. 

In cazul in care intampinati dificultati financiare (lipsa de bani) sau de orice alta natura va oferim serviciile noastre si posibilitatea de finantare (bani), consultanta videochat si echipamente.
Daca esti interesata de o astfel de colaborare nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii. Impreuna vom reusi sa trecem peste dificultati.

Finantare pentru videochat de acasa

Finantare pentru videochat de acasa

Una dintre problemele cel mai des intalnite sunt cele de ordin financiar dupa care urmeaza cele de ordin organizatoric. Nu numai ca e greu de estimat care sunt costurile pentru a lucra de acasa in domeniul videochat dar si greu de acoperit. Pare simplu la prima vedere: am vazut in studio... sau am auzit la o prietena cum se face..., ce-i asa de greu? Nu e foarte greu, dar nici sa conduci o masina nu-i greu, doar ai stat mult in dreapta, nu? 

Avand experienta necesara credem ca putem oferi consultanta, finantare si echipamente celor care vor sa lucreze in videochat de acasa dar intampina dificultati de orice fel. 
Nu ezitati sa ne contactati, vom raspunde la toate intrebarile si vom ajuta pe oricine ne va cere ajutorul.

Videochat de acasa

Videochat de acasa

Daca te-ai hotarat sa intri in domeniul videochat, lucrand de acasa, dar nu stii cum sa incepi, Scoala de Videochat Iasi este alaturi de tine, deschizandu-ti conturi de model pe oricate site-uri doresti si punandu-ti la dispozitie cea mai avantajoasa metoda de plata neimpozabila. Pentru aceasta, nu percepem nici un comision, deci te bucuri de 100% din incasarile tale.
Daca, lucrand, descoperi ca nu esti multumita de performantele tale, poti beneficia, pe langa conturi si card, de serviciile noastre, anume suport online si telefonic, solutie tehnica, sfaturi profesionale, deplasari la domiciliu, invitatii la sesiuni de training, cursuri de limbi straine si sesiuni foto, toate menite sa-ti creasca simtitor nivelul de performanta. 
Din experienta stim ca toate acestea au un impact pozitiv asupra incasarilor tale, cu alte cuvinte mai multe cunostinte inseamna mai multi bani.
Pentru ca intelegem ca, oricat de mult ai dori sa fii propriul tau sef, e posibil sa nu beneficiezi din start de o serie de lucruri care sunt esentiale pentru a obtine cele mai bune rezultate dar sunt costisitoare, cum ar fi un calculator bun, o banda de internet de inalta calitate, o camera high definition, un spatiu adecvat de lucru, cunostinte tehnice, de domeniu si de limbi straine, iti dam posibilitatea de a opta pentru o colaborare mai stransa cu noi, lucrand pentru o perioada din studio, pana cand vei strange banii necesari si know-how-ul pentru a practica videochat de acasa.